Ακόμη τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη σήμερα

 

Εκτός από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Θεσσαλονίκης οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, με αίτημα την παράταση των συμβάσεων 177 εργαζομένων του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, άλλες τρεις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Για τις 11:00 το πρωί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το ΥΜΑΘ, οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ “Καρυπίδης” οι οποίοι, παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Ιανουάριο και άλλοι από τον Φεβρουάριο διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Στις 11:00, μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΟΑΣΘ επί της οδού Παπαναστασίου με αίτημα τη διαγραφή προσίμων και τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων.

Στις 20:30 το βράδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν μέλη του Σωματείου Σερβιτόρων – Μαγείρων Βορείου Ελλάδας στη Μόδη, ενάντια σε απολύσεις συναδέλφων τους και διεκδικώντας δεδουλευμένα.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana