Δωροεπιταγές σε 300 οικογένειες στη " Βραδιά ανέργων" στο ΕΚΘ

Τελευταία ενημέρωση: 09:49

 

Την καθιερωμένη «Βραδιά ανέργων» πραγματοποίησε χθες για μια ακόμη χρονιά η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, σε αίθουσα του ΕΚΘ, με διανομή δωροεπιταγών, τροφίμων και ποτών σε μακροχρόνια ανέργους, με ωφελούμενες περίπου τριακόσιες οικογένειες.

Στην εκδήλωση, που και φέτος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος πρώην προέδρου του ΕΚΘ Νίκου Γιαννόπουλου, μοιράστηκαν δωροεπιταγές αξίας εβδομήντα ευρώ, τρόφιμα και ποτά σε οικογένειες ανέργων, που μεταξύ άλλων υπέδειξαν τα σωματεία της δύναμης του Ε.Κ.Θ.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης , αφού ευχαρίστησε τους οργανισμούς και τα σωματεία και τις ιδιωτικές εταιρίες που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και η φετινή εκδήλωση, επεσήμανε ότι πρόκειται για μια «ένδειξη αλληλεγγύης από αυτούς που εργάζονται, προς αυτούς που «χτυπιούνται» από την ανεργία όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων», υπογραμμίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι και παλαιότερα υπήρχε ανεργία, σήμερα πλέον κινείται σε «τεράστια επίπεδα».

«Εμείς δεν πιστεύουμε ότι λύνουμε κανένα σημαντικό πρόβλημα των ανέργων, αλλά κάνουμε αυτή τη προσπάθεια προκειμένου να δώσουμε λίγη χαρά σε περίπου τριακόσιες οικογένειες, ίσως και λίγες παραπάνω, με δωροεπιταγές των 70 ευρώ αλλά και τρόφιμα και ποτά αντίστοιχης αξίας» είπε ο κ. Τσαραμπουλίδης και πρόσθεσε:

«Ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να είναι καλύτερα τα πράγματα για τους συμπολίτες μας, οι άνθρωποι αυτοί να έχουν βρει εργασία και να μην έχουν ανάγκη αυτού του μικρού βοηθήματος. Καλές γιορτές σε όλους, καλή χρονιά».

Φ.Γ.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana