Ιβάν Σαββίδης: «Όλα για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»

Τελευταία ενημέρωση: 22:55

 

«Δένοντας» το παρελθόν με το παρόν, με την παρουσία στο παρκέ του «PAOK Sport Arena», παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών, προπονητών, προέδρων, άρχισε το τελετουργικό της γιορτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για τον εορτασμό των 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, εκδήλωση που θα ολοκληρωθεί με το φιλικό παιχνίδι της ομάδας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Πρώτος τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου πάτησε ο αρχηγός της ομάδας του «Δικεφάλου» του 1959, Δημήτρης Δαπόντε, ακολούθησαν οι Στέργιος Αστεριάδης, Γιώργος Οικονόμου (από την ομάδα του 1959 επίσης), Αλέκος Παρασκευάς, Τζίμης Ανδρεάδης (από την ομάδα του 1960), Αγγελος Μιχόπουλος, Γιώργος Τσομπανάκης, Μάνθος Κατσούλης (1ος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ), Αχιλλέας Μαματζιόλας, Κεν Μπάρλοου, Κλιφ Λέβινγκστον, Μάικ Τζόουνς, Γιώργος Μπαλογιάννης, Νίκος Μπουντούρης, Χρήστος Τσέκος, Ευθύμης Ρεντζιάς, Δήμος Φυντανίδης (πρόεδρος της ομάδας του 1984), Ντράγκαν Σάκοτα, Ντούσαν Ιβκοβιτς, Κώστας Φλεβαράκης, Απόστολος Οικονομίδης (πρόεδρος 1994), Απόστολος Αλεξόπουλος (πρόεδρος 1999), Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Σταυρόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης.

 
Η… σκυτάλη, πήγε στην πορεία, στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αφού χαιρέτησε όλους όσοι ήταν ήδη στο παρκέ, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αντίστοιχα, με μια ποντιακή λύρα και μια επετειακή φανέλα της ομάδας, αυτήν που θα φορούν απόψε οι καλαθοσφαιριστές του «Δικεφάλου» για το ματς με τους Ρώσους. 
Λίγο αργότερα, ο κ. Σαββίδης, δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που στεκόμαστε εδώ όλοι. Θέλω να σας πω πως θα ζω μέσα στον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι αντάξιος της ιστορίας του και της ιστορίας που έγραψαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Θέλω να κάνω τα πάντα για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ».
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των ομάδων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του ΠΑΟΚ. 

Ρούλα Αβραμίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana