Κ.Ορφανός: Ό,τι καλύτερο να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ με νίκη

Τελευταία ενημέρωση: 16:03

 

Στο «Πρακτορείο FM 104,9» και στην εκπομπή «Παίζουμε Μπάλα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Ορφανός, ξεκαθαρίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει αρχικά να αποφύγει την ήττα στη σημερινή πρεμιέρα των ομίλων του Europa League απέναντι στη Φιορεντίνα (22:05).

«Σκεφτόμουν πόσο καλό θα είναι αν κερδίσουμε το παιχνίδι ή έστω αν πάρουμε την ισοπαλία» είπε αρχικά ο κ. Ορφανός και προσέθεσε: «Βέβαια, η ήττα θα είναι μεγάλο ντεζαβαντάζ. Φυσικά υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά, αλλά μία νίκη θα είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ την πορεία του στους ομίλους».

Ο Κώστας Ορφανός αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Πορτογαλίας που κατέκτησε το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Αυτοί που δεν υπολογίσανε στο άστρο του κ. Σάντος, βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Παρά τις ισοπαλίες στην αρχή, κατάφερε να φτάσει στον τελικό και τελικά να πάρει το τρόπαιο. Το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα σου φέρει. Πρέπει να κοιτάξουμε το σήμερα. Τη σιγουριά ενός θετικού αποτελέσματος που ξεκινά από το Χ και φτάνει ως τη νίκη».

«Εμείς κι η Φιορεντίνα είμαστε τα φαβορί για να περάσουμε στην επόμενη φάση από τον 10ο Όμιλο» προσέθεσε ο κ. Ορφανός. «Ωστόσο η παράδοση δεν είναι με το μέρος μας. Σε 12 παιχνίδια έχουμε μόνο μια νίκη, εκείνη με την Ουντινέζε και τα δυο γκολ του Πατρίσιο Καμπς. Επομένως, η αποφυγή της ήττας είναι σημαντικό για τη συνέχεια».

Κωνσταντίνος Βρουλής


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana