Δωρεά ιατρικών μηχανημάτων στους Προμάχους

(Ξένη Δημοσίευση) Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας, παραδόθηκαν και επίσημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων Λακωνίας, τρία σύγχρονα διαγνωστικά και επεμβατικά μηχανήματα, δωρεά της ΟΠΑΠ Α.Ε. Πρόκειται για ένα ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα, ένα υπερηχοτομογράφο γενικής χρήσης και ένα ορθοπαντογράφο, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΠΑΠ Α.Ε./STR

 

Ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό και υλικά απαραίτητα για τη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Προμάχων θα παραδώσουν την Πέμπτη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και του Προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ. της ΠΕΔ-ΚΜ, μαζί με το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, θα επισκεφθούν επίσης το Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΕΔ – ΚΜ στην Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν στη συνεδρίαση βρίσκεται και το προσφυγικό καθώς θα γίνει ενημέρωση για τα αποτελέσματα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ που έγινε στις αρχές του μήνα στη Σάμο.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana