Εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Τελευταία ενημέρωση: 08:20

 

Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις εγγραφής για τη φοίτηση των παιδιών τους στους Δημοτικούς, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Νεάπολης-Συκεών για το προσεχές σχολικό έτος.
Ο δήμος διαθέτει συνολικά 23 Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς καλύπτοντας τις ανάγκες και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων (Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων), με δυνατότητα φιλοξενίας περισσοτέρων από 1.500 παιδιών. Οι σταθμοί λειτουργούν από τις 6.30 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα, ενώ παραμένουν ανοικτοί και στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα, με τα ποσοστά συμμετοχής να ξεπερνούν το 60%.
Επίσης, ισχύει η πάγια έκπτωση 50% στα τροφεία για τους δημότες, ενώ ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια η δημοτική αρχή εξασφαλίζει σε πανελλαδικό επίπεδο τις περισσότερες δωρεάν θέσεις συμμετοχής μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ, για το οποίο το επόμενο χρονικό διάστημα θα γνωστοποιηθεί πρόσκληση του δήμου για υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα.
Οι αιτήσεις για την εγγραφή των παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μπορούν να υποβάλλονται στους Συμβουλευτικούς Σταθμούς του δήμου.  


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana