Εκδρομές και βουτιές για τα μέλη ΚΑΠΗ από το Δ. Νεάπολης-Συκεών

Τελευταία ενημέρωση: 09:50

 

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών με το Δημοτικό του Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης έχει ήδη φροντίσει, ώστε να προσφέρει για ακόμα μία χρονιά στα 9.500 μέλη των ΚΑΠΗ του, με πολύ χαμηλό αντίτιμο, πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές για αυθημερόν, μονοήμερες και πολυήμερες αποδράσεις σε πανέμορφα μέρη της χώρας, από τώρα μέχρι και το Νοέμβριο.

Η αρχή έγινε την Πρωτομαγιά, με τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου, Νεάπολης, Συκεών και Πεύκων να φτιάχνουν ανοιξιάτικα στεφάνια και να απολαμβάνουν τη μονοήμερη εξόρμησή τους στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Κι αυτό ήταν η πρώτη… γεύση για τις στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς που πρόκειται να ακολουθήσουν κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων εκδρομών, τα οποία έχουν ήδη καταρτισθεί και στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν και μη μέλη των ΚΑΠΗ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Τις βαλίτσες τους για Πόρτο Χέλι, Ναύπλιο, Πόρο, Σπέτσες και Ύδρα μπορούν να αρχίσουν να ετοιμάζουν όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις πενθήμερες καλοκαιρινές εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, αφού πρώτα ολοκληρώσουν τις εγγραφές τους που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 8 Μαΐου στα κατά τόπους ΚΑΠΗ.

Να σημειωθεί ότι κάθε γκρουπ συνοδεύεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους των μελών των ΚΑΠΗ και νοσηλευτικό προσωπικό.

Για τους λάτρεις της ορεινής φύσης, ακολουθεί τριήμερη εκδρομή τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στην Καλαμπάκα, το Περτούλι, την Ελάτη και τηλίμνη Πλαστήρα, αλλά και μονοήμερη εκδρομή τον Νοέμβριο στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας.

Καθημερινές βουτιές στη Χαλκιδική

Στο μεταξύ, τις βουτιές τους στη θάλασσα της Χαλκιδικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος τα 9.500 μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΑΠΗ και Θάλασσα», που ξεκινά τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Για τρεις εβδομάδες, όσοι επιθυμούν, θα απολαμβάνουν καθημερινά το μπάνιο τους στην παραλία των Φλογητών, όπου θα μεταφέρονται το πρωί από τα κατά τόπους ΚΑΠΗ και θα επιστρέφουν το μεσημέρι με λεωφορεία που έχει μισθώσει για αυτό το σκοπό ο δήμος Νεάπολης-Συκεών. Οι καθημερινές αυτές εξορμήσεις θα γίνονται με συνοδεία ναυαγοσώστη, φυσιοθεραπευτή, νοσηλευτή και εκπροσώπων των μελών των ΚΑΠΗ.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana