Από σήμερα η διανομή βρεφικών και ειδών υγιεινής στον Δ. Παύλου Μελά

Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, καθώς και βρεφικά είδη, σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος (ΤΕΒΑ) θα μοιράσει η Π.Ε. Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης (δυτικό τμήμα) σε συνεργασία με τον δήμο Παύλου Μελά. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 29 και αύριοΤρίτη 30 Μαϊου 2017 και ώρες 09.00 – 14.00, στο Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Καραολή & Δημητρίου 3 και Λευκωσίας (όπισθεν Δημαρχείου, Σταυρούπολη).

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι από τρεις σακούλες για κάθε οικογένεια οι οποίες θα περιέχουν σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, υγρό πιάτων και υγρό γενικής καθαριότητας, συνολικού βάρους 18 κιλών.

Επίσης θα διανεμηθούν βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα, ριζάλευρο και κρέμα δημητριακών) στις οικογένειες που έχουν στα μέλη τους παιδιά που γεννήθηκαν από το 2013 και μετά και είναι δηλωμένα στην αίτησή τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την ταυτότητά τους και το έντυπο με τα ΑΜΚΑ της οικογένειάς τους που τους δόθηκε στις προηγούμενες διανομές.

Άτομα ηλικιωμένα, με προβλήματα υγείας καθώς και άτομα που αδυνατούν να προσέλθουν, μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα μέσω κάποιου συγγενή με την ταυτότητα του δικαιούχου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα: 2310 020167, 2310 020160.