Μνημόνιο συνεργασίας ΑΠΕ-ΜΠΕ- Φορέας Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση

Τελευταία ενημέρωση: 20:36

 

Με «πυξίδα» την κοινωνική προσφορά του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου περιβαλλοντικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και κοινωνικής οικονομίας Αντ. Τριτσης υπεγράφη σήμερα Μνημόνιο συνεργασίας του ΑΠΕ - ΜΠΕ με τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, μεταξύ των προέδρων, του ΑΠΕ - ΜΠΕ Μιχάλη Ψύλου και του διαχειριστικού φορέα του Πάρκου Ιωάννη Πολύζου.

Όπως τόνισε ο κ. Ψύλος "στόχος του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων είναι να έρθει ακόμη πιο κοντά στην κοινωνία, να προβάλλει τις αγωνίες, τις ελπίδες, τα αιτήματα της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό η υπογραφή της συμφωνίας με τον φορέα διαχείρισης του Πάρκου Αντ. Τρίτση έχει ακριβώς στόχο να αναδείξει το ΑΠΕ - ΜΠΕ τις δραστηριότητες του πάρκου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Εμείς φιλοδοξούμε να δείξουμε ότι αυτό το πάρκο, το οποίο είναι ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου για όλη την Δυτική Αττική να γίνει ουσιαστικά χώρος πολιτισμού ολόκληρης της Αττικής κι όχι μόνο".

Από την πλευρά του, ο κ. Πολύζος επεσήμανε ότι "εμείς θα προσπαθήσουμε να ανατάξουμε το πάρκο, ώστε στην γύρω κοινωνία να φανεί ότι ξεκινήσαμε δυναμικά και ταυτόχρονα να μετατραπεί σε έναν πιλοτικό χώρο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης αλλά και για να αποτελέσει έναυσμα για την ισχυροποίηση των μητροπολιτικών πάρκων σε όλο το λεκανοπέδιο. Ευχαριστώ τους εθελοντές και τους ανθρώπους του πάρκου διότι χωρίς την δική τους υποστήριξη και της τοπικής κοινωνίας δεν φτάνουν μόνο οι καλές κεντρικές ιδέες. Χρειάζεται και εθελοντισμός".

Με την υπογραφή του Μνημονίου το ΑΠΕ - ΜΠΕ έχει αναλάβει την δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή των δραστηριοτήτων του πάρκου.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana