Ο Σπ.Πέγκας για την αντιπαράθεση στην "Πρωτοβουλία"

Τελευταία ενημέρωση: 21:31

 

«Ο Γιάννης Μπουτάρης αντιλαμβάνεται πως για να έχει η "Πρωτοβουλία" προοπτική σε επόμενες θητείες θα πρέπει να αφήσει πίσω του το παλιό και να δώσει έμφαση στο σύγχρονο, στο καινοτόμο, στο ρηξικέλευθο. Η διαδικασία αυτή προκαλεί τριβές. Είναι η στιγμή των τριβών μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μπορέσουμε προχωρήσουμε, ενδεχομένως και όλοι μαζί».

Τα παραπάνω ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM", παίρνοντας θέση στην αντιπαράθεση που σημειώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη και των πρώην στενών του συνεργατών, Παναγιώτη Αβραμόπουλου και Ανδρέα Κουράκη.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, ο Γιάννης Μπουτάρης είναι η προσωπικότητα που θα καθορίσει τις εξελίξεις στη διοικούσα παράταξη. "Είναι η στιγμή της έντασης, τώρα θα βρεθούν λύσεις και δρόμοι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε" είπε χαρακτηριστικά.

Για τις αντιρρήσεις που εκφράζονται σε θέματα του δημοτικού συμβουλίου από διαφωνούντες της "Πρωτοβουλίας" ο κ.Πέγκας έκανε λόγο για προσωπική ατζέντα. "Δεν μπορεί μέχρι τον Μάρτιο όλα να γίνονταν σωστά και να είχαμε άνετες πλειοψηφίες και τώρα να έχουμε δυσκολίες. Δεν έχει αλλάξει η άποψη της διοίκησης" πρόσθεσε.

Α.Καρυπίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana