Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένωση του κλάδου

 

Υπέρ της συγκρότησης ενός κοινού μετώπου των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα της χώρας, στον αγώνα κατά του υψηλού κόστους παραγωγής και των ασφαλιστικού και φορολογικού, δηλώνουν οι συμμετέχοντες στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως επισήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αγρότες που συμμετείχαν στην αποψινή συνάντηση στα Μάλγαρα, μπορεί το σημερινό ευρύ κάλεσμα να "έπεσε στο κενό", ωστόσο "εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένωση του κλάδου". Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 7/2 για τις 12 το μεσημέρι, προγραμματίστηκε νέα συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας στη Νίκαια.

Στην αποψινή συνάντηση στα Μάλγαρα, που έγινε "κεκλεισμένων των θυρών", το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

"Καλούμε σε ευρεία σύσκεψη την προσεχή Τρίτη όλους τους κινητοποιημένους αγρότες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όλοι μαζί", επισήμανε ο κτηνοτρόφος Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρης Μόσχος.

"Ολοι θέλουμε την ενότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα", τόνισε από την πλευρά του το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στα διόδια Μαλγάρων, Γιώργος Κωστούδης, προσθέτοντας "ενώ όλοι υποστηρίζουν ότι δρουν για το καλό του κλάδου, ωστόσο κανένας δεν φαίνεται να βάζει νερό στο κρασί του και αυτό λειτουργεί εις βάρος μας εδώ και πολλά χρόνια".

Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις του επικεφαλής του μπλόκου στο Δερβένι, Θόδωρου Χατζητομάρη, πρόεδρο του Συνεταιρισμού Μελισσοχωρίου, ο οποίος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: "Εμείς δεν ανήκουμε πουθενά, αλλά πρέπει επιτέλους όλες οι δυνάμεις στον κλάδο μας να κάνουν ένα βήμα πίσω και να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους για το καλό του πρωτογενούς τομέα".

Η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε στη σημερινή της σύσκεψη να μην συμμετέχει στη συνάντηση των Μαλγάρων

Ε.Α.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana