Ημερίδα «Έφηβοι, Γονείς και Διαδίκτυο» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Τελευταία ενημέρωση: 13:08

 

Επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο τη χρήση του διαδικτύου στη διάρκεια της εφηβείας και το ρόλο των γονέων διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, αύριο Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, κατά τις ώρες 17.30 έως 21.30, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1).

Η ημερίδα με τίτλο «Έφηβοι, Γονείς και Διαδίκτυο» έχει στόχο να παρουσιάσει την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην επικοινωνία και την καθημερινότητα των εφήβων, τους πιθανούς κινδύνους και τις κακές πρακτικές της χρήσης – όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός – και παράλληλα να ενδυναμώσει τους γονείς στην άσκηση του ρόλου τους ως προς την επίβλεψη των παιδιών.

Η εκδήλωση που εντάσσεται στις δράσεις του Τοπικού Δικτύου Πρόληψης της Ενδοσχολικής Βίας, αφορά ιδιαίτερα και τους εκπαιδευτικούς, καθώς ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων συνεισφέρει στα σχολεία στις περιπτώσεις αντιμετώπισης περιστατικών διαδικτυακού εκφοβισμού.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται την ημέρα της εκδήλωσης, από τις 17.30, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2310 250.950.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana