Thessaloniki street food Festival στο δημαρχείο αύριο

Τελευταία ενημέρωση: 15:13

 

Γεύσεις, μυρωδιές και χρώματα από την τοπική κουζίνα θα “πλημμυρίσουν” τους χώρους του δημαρχείου Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακό από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ δρόμου, αφιερωμένο στη γαστρονομία. Το "Thessaloniki street food festival διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των γειτόνων μας, τόσο από τη Βουλγαρία όσο και από τη Σερβία”, όπως αναφέρει μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου  Ειδήσεων “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM”, ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Δ.Σχέσεων του Δ.θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.

"Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη κόσμο τους περισσότερους μήνες το χρόνο και ειδικά φέτος το Μάιο τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα", σημείωσε ο αντιδήμαρχος. Είπε ακόμη, ότι "το Street food festival αφορά μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων που θελήσαμε ως δήμος να εντάξουμε στο πλαίσιο του Food festival, ενός θεσμού που πραγματοποείται από το δήμο εδώ και έξι χρόνια".

"Πρόκειται για μια ανοιχτή εκδήλωση, για όλο τον κόσμο, όπου θα μπορεί κανείς να δει και να γευτεί με ένα μικρό τις νοστιμιές της τοπικής κουζίνας", πρόσθεσε. "Η γαστρονομία είναι κάτι που ενδιαφέρει πολύ τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης και είναι από τους τομείς που έχουν μια δυναμική την οποία θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω", υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος.
 

 Νικόλ Καζαντζίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana