Στον "αέρα" η νέα διαδικτυακή πύλη του κεντρικού δήμου

Τελευταία ενημέρωση: 15:52

 

Στον "αέρα" βρίσκεται η νέα διαδικτυακή πύλη του δήμου Θεσσαλονίκης (www. thessaloniki. gr), μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του δήμου, να λάβουν διάφορα πιστοποιητικά από τις υπηρεσίες, να πληροφορηθούν για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη, για τα μνημεία, τον τουρισμό και τη γαστρονομία.

"Η νέα ιστοσελίδα έχει διαφορετική φιλοσοφία και αντίληψη και σιγά- σιγά θα μπει στη ζωή όλων" υποστήριξε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα στο δημαρχείο για την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης.

Σύμφωνα με τον κ.Μπουτάρη η τεχνολογία "τρέχει" και σε λίγα χρόνια όλα θα γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο, ώστε να μη χρειάζεται ο δημότης να βρίσκεται μπροστά σε γκισέ και σε υπηρεσίες για να τακτοποιεί τις υποθέσεις του.

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, υποστήριξε από την πλευρά του: "προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις νέες τεχνολογίες και ελπίζουμε στη νέα πύλη να μπαινοβγαίνουν χιλιάδες συμπολίτες μας". 

Αν.Καρυπίδου
 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana