Τετραπλασίασε τους επισκέπτες της η 11η Agrothessaly

 

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η 11η πανελλήνια έκθεση για τη γεωργία και τη κτηνοτροφία "Agrothessaly", που, στην πρώτη της διοργάνωση υπό τη νέα της μορφή, κατάφερε -σύμφωνα με τους διοργανωτές- να πετύχει και τους τρεις στόχους που είχε θέσει εξαρχής: την επισκεψιμότητα, τους εκθέτες και τους εκθεσιακούς χώρους. Ειδικότερα, η Agrothessaly, που με τη διοργάνωσή της αυτή εγκαινίασε τη στρατηγική συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και του δήμου Λαρισαίων, κατάφερε να προσελκύσει 40.153 επισκέπτες, αριθμό τετραπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση. Παράλληλα, φιλοξένησε 167 εκθέτες που εκπροσώπησαν περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από 26 χώρες, αριθμός τριπλάσιος έναντι της προηγούμενης διοργάνωσης, ενώ υπερδιπλάσιος ήταν ο εκθεσιακός χώρος, που ανήλθε σε 20.000 τ.μ., στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

"Η δυναμική της ανανεωμένης Agrothessaly, που αποτελεί προϊόν κοινού επανασχεδιασμού της Πανελλήνιας Γεωργικής, Κτηνοτροφικής, Περιβαλλοντικής Έκθεσης Λάρισας, την οποία διοργάνωνε τα τελευταία 20 χρόνια ο τοπικός δήμος, φάνηκε από την πρώτη ημέρα και κλιμακώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου" υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών. 

Η Agrothessaly είχε και διεθνή χαρακτήρα, καθώς υποδέχθηκε ομαδικές επισκέψεις από τη Βουλγαρία, την πΓΔΜ και την Τουρκία, αλλά και επισκέπτες από Κύπρο και Ιταλία. Το «παρών» στην έκθεση έδωσε και ο πρόεδρος του Albanian Agribusiness Council (KASH), Agim Rrapaj, αλλά και επιχειρηματίες του κλάδου από την Αλβανία. Το επόμενο «ραντεβού» της ΔΕΘ-Helexpo με τους ανθρώπους του αγροτικού κλάδου είναι η Agrotica, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη, η οποία θα διοργανωθεί από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου του 2018._


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana