Ενρίκε: «Δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να δείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω»

 

Την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε ο Πέδρο Ενρίκε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση σήμερα της συνεργασίας του, για τα επόμενα 3,5 χρόνια, με τον «Δικέφαλο». Ο Βραζιλιάνος ακραίος κατέθεσε, ακόμη, την ικανοποίησή του για την ένταξή του στους «ασπρόμαυρους» από τη Ρεν, εξήγησε πως διευκόλυνε την απόφασή του να συνεργαστεί με τους Θεσσαλονικείς η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον -συμπαίκτη του πλέον- Λέο Μάτος, αλλά και πως είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ, θέλοντας να αποδείξει στο γήπεδο τι μπορεί να κάνει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Όλος ο κόσμος από την Ελλάδα, κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, μου έστελνε πολλά μηνύματα αγάπης αυτές τις εβδομάδες. Απλά, εγώ και ο εκπρόσωπός μου έπρεπε να κάνουμε αρκετή υπομονή με τις διαπραγματεύσεις που δεν ήταν εύκολες! Όμως, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και, να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να μιλήσω πολύ, θέλω να παίξω, να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Δεν είναι σημαντικό τι θα σας πω, καθώς μπορώ να υποσχεθώ πολλά πράγματα. Έχω μεγάλο κίνητρο που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος» ανέφερε αρχικά.

Εστιάζοντας στον εαυτό του επισήμανε: «Από τότε που πήγα στη Γαλλία, υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση μου, καθώς η ομάδα εκεί είχε πολλές επιλογές. Είμαι ταχύς παίκτης, δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου στο γήπεδο, έχω μεγάλη αποφασιστικότητα. Θα ήθελα να μιλήσω μόνο για τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα, καθώς η Ρεν ναι μεν μου έδωσε καλά πράγματα και σίγουρα θα έχω καλές αναμνήσεις από εκεί, καθότι ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, αλλά τώρα δεν είμαι στη Ρεν. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί, γιατί με βοήθησαν σε αυτό το κομμάτι της καριέρας μου, αλλά τώρα θέλω να είμαι το ίδιο ευτυχισμένος εδώ, στον ΠΑΟΚ».

Ρ. Αβραμίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana