Η Θεανώ Φωτίου πραγματοποίησε συνάντηση με φορείς στο νομό Πέλλας

Τελευταία ενημέρωση: 17:57

 

Πολύωρες συζητήσεις με φορείς και πολίτες, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά τους και να ενημερωθούν για όσα ζητήματα τους απασχολούν είχε η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου στην Έδεσσα, όπου ήταν και ο πρώτος σταθμός της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο νομό Πέλλας.

Όπως είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με δομές από Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), εργαζόμενους και απολυμένους, τρίτεκνους και άλλους φορείς, με τους οποίους συνομίλησε για πολλές ώρες.

“Εκτενής αναφορά έγινε στο πρόγραμμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), το οποίο αφορά ανθρώπους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας”, σημείωσε η κ.Φωτίου και υπογράμμισε ότι “πρόκειται για μια πλατφόρμα που ανοίγει την 1η Φεβρουαρίου αλλά δεν κλείνει ποτέ και από όπου μπορούν να ωφεληθούν περισσότεροι από 700.000 συμπολίτες μας”.

Το απόγευμα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα βρίσκεται στην Αριδαία, όπου θα συναντηθεί με φορείς και εργαζομένους στην Αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου και αργότερα θα παραστεί σε εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Αριδαίας.

Την κ.Φωτίου συνοδεύουν οι βουλευτές Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης.

Αύριο η κ.Φωτίου θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά

Ν.Καζ.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana