Νίκη-οξυγόνο για τον Hρακλή στη Βέροια

Τελευταία ενημέρωση: 20:15

 

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρακλής στην Ημαθία. Ο «γηραιός», επικράτησε 2-0 της Βέροιας και πανηγύρισε την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη στην Super League. Τα τέρματα της αναμέτρησης που ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, σημείωσαν οι Γροντής (81`) και Λεοζίνιο (90+1`-πέναλτι).

Οι φιλοξενούμενοι στο 16ο λεπτό «άγγιξαν» το γκολ. Ο Μοντέιρο αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ασίγκμπα, πέρασε τον Καντιμοίρη, όμως βρέθηκε αρκετά πλάγια και ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε με υπερπροσπάθεια το πλασέ του Πορτογάλου. Η Βέροια ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος (40`), όμως η μπάλα από την κεφαλιά του Καπετάνου πέρασε δίπλα από την εστία του Χουάντερσον, ενώ στο 48` είχε νέα καλή στιγμή, όμως η μπάλα από την κεφαλιά του Καλί πέρασε μόλις άουτ. 

Στο 65ο λεπτό, ο Λεοζίνιο πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα τελευταία στιγμή κόντραρε και πέρασε άουτ, ενώ στο 66` και το 75`, η Βέροια είχε δύο ευκαιρίες με το σουτ του Άρτσε που απέκρουσε ο Χουάντερσον αλλά και το σουτ του Στόιτσεφ από καλή θέση που όμως και πάλι έφυγε εκτός εστίας. Στο 81` ο Πασάς συνεργάστηκε με τον Γροντή και ο τελευταίος με εξαιρετικό σουτ από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη. Η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους δόθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και ο Λεοζίνιο από τα 11 βήματα κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία της Βέροιας διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana