Κομοτηνή: Σήμερα η κηδεία του 6χρονου

 

Τα προβλήματα συνεννόησης με τον 15χρονο κωφάλαλο φερόμενο ως δράστη της στυγερής δολοφονίας του 6χρονου Μεμέταλή Σεζάλ από τον συνοικισμό των αθιγγάνων του τέρματος της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή, καθυστερούν την κατάθεσή του στον εισαγγελέα ενώπιον του οποίου προσάχθηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο της Κομοτηνής. Η οικογένεια του θύματος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για ψυχική οδύνη, ενώ το  έγγραφο της νεκροψίας θα προστεθεί στην δικογραφία αύριο το πρωί. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο συνήγορος της οικογένειας του 6χρονου θύματος, Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, ανέφερε ότι σύμφωνα με εδραιωμένη προσωπική του εκτίμηση μετά από την επαφή του με τον φερόμενο ως δράστη αλλά και από τις επαφές που είχε με ανθρώπους που συμμετείχαν στην διενέργεια προανακριτικών πράξεων, «ο 15χρονος επιδεικνύει μία αφύσικη ψυχραιμία, αντιλαμβάνεται πλήρως το τι έχει συμβεί, δεν φαίνεται στεναχωρημένος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαμηλής ευφυΐας». 

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο, διορίστηκε αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία συνήγορος υπεράσπισης για τον 15χρονο, ο οποίος επιφυλάχθηκε να πει το οτιδήποτε πριν αποκτήσει πρόσβαση στην δικογραφία. Την Παρασκευή αναμένεται να έρθει στην Κομοτηνή από την Θεσσαλονίκη ειδικός διερμηνέας που να μπορεί να επικοινωνήσει με τον 15χρονο φερόμενο ως δράστη στη γλώσσα των κωφαλάλων και τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία της κύριας ανάκρισης.  

Στις 3 το μεσημέρι στον συνοικισμό των αθιγγάνων στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 6χρονου  Μεμέταλή Σεζάλ, μέσα σε βαρύ κλίμα και υπό το κράτος των απειλών για αντίποινα εναντίον της οικογένειας του κατηγορούμενου, η οποία έχει εξαφανιστεί από την περιοχή, προσπαθώντας προφανώς να προστατευθεί από την οργή των συγγενών και των περιοίκων.        

Δ.Δ.             


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana