Σούλης Μαρκόπουλος: «Παίξαμε ψυχωμένα και με υπομονή»

Τελευταία ενημέρωση: 08:39

 

Με εμφανή ικανοποίηση και αποδίδοντας εύσημα στους παίκτες του για την εξαιρετική προσπάθεια, τοποθετήθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την αποψινή, επιβλητική, νίκη του ΠΑΟΚ, στη Λετονία, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, επί της Βέντσπιλς. Επιτυχία που του έδωσε, με θριαμβευτικό τρόπο, την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Θα περιμένει, πλέον, ο «Δικέφαλος» να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση του θεσμού, στη σχετική κλήρωση που θα υλοποιηθεί την Παρασκευή (27/1).

«Παίξαμε πολύ ψυχωμένα απόψε, βάλαμε εύκολα καλάθια, είχαμε υπομονή. Ημασταν με καλά ποσοστά ευστοχίας και φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση. Τέτοια απόδοση δεν είχαμε σε άλλο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας φέτος. Ημασταν καλοί, είχαμε διάρκεια και αυτό ήταν αποτέλεσμα της καλής μας άμυνας», τόνισε, αρχικά, τεχνικός του ΠΑΟΚ. Πρόσθεσε ο Μαρκόπουλος λέγοντας: «Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί πιο νωρίς.

Ετσι, όμως, είναι το μπάσκετ, πολλές φορές μαθαίνεις από τις ήττες. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Είναι νωρίς να σκεφτούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια του Champions League. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο για το πρωτάθλημα (Κολοσσό Ρόδου). Ηταν πολύ συγκινητικό το ότι είχαμε απόψε στο γήπεδο φιλάθλους μας από τη Γερμανία».

Ο Αντώνης Κόνιαρης, με τη σειρά του, επισήμανε: «Εξελίχθηκε εύκολα το ματς, στο οποίο μπήκαμε δυνατά από την αρχή. Ηταν πολύ καλή η προσπάθεια μας. Ημασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, δεν είχαμε παραπάνω άγχος από αυτό που έπρεπε». Ερωτηθείς σχετικά, ο πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ εξήγησε πως: «Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό, μετά έχουμε τον Αρη και στην πορεία θα ασχοληθούμε με την επόμενη φάση του Champions League. Δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε φιλάθλους μας απόψε εδώ από τη Γερμανία. Θέλαμε να παίξουμε και να κερδίσουμε και για αυτούς».

Ρ. Αβραμίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana