ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τα Γιάννινα

 

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, με το Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σέρβος τεχνικός προσπάθησε να προετοιμάσει την ομάδα του για τις ειδικές συνθήκες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των «Ζωσιμάδων», δουλεύοντας την τακτική προσέγγιση αυτού του αγώνα.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης συγκριτικά με τους συμπαίκτες του, αλλά και ο Βελλίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία κάκωση στον ώμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους 19 παίκτες που επέλεξε ο Ίβιτς για τον αυριανό αγώνα συμπεριλήφθηκε ο Χάρης Χαρίσης, με τον Έλληνα μέσο να επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας, παίρνοντας τη θέση του Κάτσε που έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης .


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana