"Ο φόβος αποχωρισμού μητέρας-παιδιού", διάλεξη από το Δ. Θεσσαλονίκης

Τελευταία ενημέρωση: 14:07

 

Συνεχίζεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης ο κύκλος διαλέξεων-συζητήσεων με γενικό τίτλο «Ψυχική υγεία και Οικογένεια» και με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η τρίτη κατά σειρά διάλεξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 18/1 στις 18.00, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου με θέμα: «Ο φόβος και το άγχος αποχωρισμού της μητέρας παιδιού, οι επιπτώσεις του από την παιδική ηλικία έως την ενηλικίωση για το στρατό και το γάμο».

Η διοργάνωση που θα ολοκληρωθεί σε δέκα συναντήσεις, ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016 και θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο του 2017, με την επιστημονική επίβλεψη της Κλινικής Ψυχολόγου - Ψυχαναλύτριας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Αναστασίας Πιμπιλίδου, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Paris VII, η οποία εργάζεται ως θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ στους εκπαιδευτικούς θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για κάθε θεματική ενότητα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana