Μάγεψε η εικόνα του παγωμένου καταρράκτη της Έδεσσας

Τελευταία ενημέρωση: 13:35

 

Η εικόνα του παγωμένου καταρράκτη της Έδεσσας έκανε το γύρο του κόσμου και μάγεψε όλους όσοι την είδαν. Το θέαμα είναι εκπληκτικό, ειδικά σήμερα που ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του.

“Αυτή η εικόνα μιλάει από μόνη της. Είναι εκπληκτική και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Έχουμε ήλιο με θεωρητικά καλή θερμοκρασία. Υπάρχει συνεργείο από το πρωί που καθαρίζει την περιοχή ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος ο καταρράκτης”, τόνισε στο ραδιόφωνικό σταθμό, του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm”, ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, γιατί ακόμα και οι μόνιμοι κάτοικοι θέλουν να τον θαυμάσουν από κοντά.

Ο ίδιος επισήμανε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μην κλείσει κανένας δρόμος. “Περάσαμε την μπόρα και μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Ακόμη και στα ορεινά. Δεν έχουμε καλλιέργειες που επηρεάστηκαν από το χιονιά. Αντίθετα έχουμε δέντρα που ήθελαν αγρανάπαυση. Δεν είχαμε κανέναν αποκλεισμό στα ορεινά χωριά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα είναι τέλεια, αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ρίξαμε περίπου 30 τόνους αλατιού για να κρατήσουμε ανοικτό το δίκτυο. Επίσης προσέχουμε και το χιονοδρομικό. Σήμερα ο δήμος Έδεσσας το συντηρεί, βρίσκονται μηχανήματα που επιχειρούν στο σημείο, ώστε να είναι καθαρή η πρόσβαση στο χιονοδρομικό”.

Εξέφρασε όμως και ένα παράπονο σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Περιφερειάρχη, Απ. Τζιτζικώστας “Είπε ότι οι δήμαρχοι φταίνε. Δεν είναι έτσι, γιατί όλοι οι δήμαρχοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Η καλή συνεργασία δείχνει ότι δεν πρέπει να ρίχνει το βάρος, ο ένας στον άλλο. Όλοι πρέπει να είμαστε ένα. Στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν πολλές αστοχίες. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε θέμα και δεν πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες”.

Συνέντευξη στην Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Κ. Παρασίδης 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana