Αιτήσεις συμμετοχής επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση Fruitlogistica 2017

Εργάτες συλλέγουν ροδάκινα σε χωράφι του νομού Ημαθίας. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης
Τελευταία ενημέρωση: 09:18

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση FRUIT LOGISTICA 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City, στα πλαίσια της πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής.

Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής των επιχειρήσεων στην έκθεση, στο τηλέφωνο 2310 910445 με την κ. Γλυκερία Καραλή , στην ΔΑΟΚ ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ κ.Ο.Τσεχελίδου 2331350152.

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017, ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις papasf0@gmail.com ή rdo@pkm.gov.gr ή στο fax 2310989348.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας: Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση την οποία θα αποστείλουν στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας μέσω φαξ (2310 – 989348) ή μέσω email (papasf0@gmail.com ή rdo@pkm.gov.gr) μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Κατερίνα Καλαϊτζίδου, υπάλληλο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο τηλέφωνο 23813 – 51398 ή 23813 – 51209 και μέσω email: kkalaitzidou@pella.gr

Η FRUIT LOGISTICA αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου.

 

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana