Νέοι κύκλοι μαθημάτων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης- από Δευτέρα οι αιτήσεις

ΑΠΕ/ΜΠΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ
Τελευταία ενημέρωση: 08:20

 

Από την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, θα μπορεί να γίνει υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στους νέους κύκλους μαθημάτων που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕ.ΔΗ.Θ.).

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ενότητες «Μαθήματα αισθητικού μακιγιάζ», «Μαθήματα Η/Υ για αρχάριους Τρίτης και μέσης ηλικίας» και «Μαθήματα για απόκτηση πιστοποιητικού Η/Υ».

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης - Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144), από τις ώρες 8.00 έως τις 20.00.

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 40 ωρών, θα ξεκινήσει την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017,με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα 200€. Θα πραγματοποιούνται τρίωρα πρωινά, μεσημεριανά και απογευματινά τμήματα κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

ΧΡΗΣΗ Η/Υ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 24 ωρών, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, με κόστος συμμετοχής 50€.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 36 ωρών για κάθε τρείς ενότητες ξεκινά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 με κόστος συμμετοχής 110€.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή των αιτήσεων είναι:

Φωτοτυπία ταυτότητας

ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις).


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana