Ανοίγει το Σάββατο ο "Αστερόκοσμος"

ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Τελευταία ενημέρωση: 15:26

 

Με 16 παιχνίδια λούνα παρκ, δύο παγοδρόμια, εκδηλώσεις, παραστάσεις και εργαστήρια για παιδιά ανοίγει και φέτος τις πύλες του ο "Αστερόκοσμος". Το θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων, που αναπτύσσεται στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ-Helexpo AE, εγκαινιάζεται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

"Ξεκινήσαμε με τον 'Αστερόκοσμο', τη διοργάνωση του οποίου στη συνέχεια ανέλαβε το Magic Park, συνεχίσαμε με το 'Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας', που έκλεψε τις εντυπώσεις και προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου και τελευταία προχωρήσαμε στη δημιουργία των 'Μυστικών Κόσμων του Τριβιζά' που έχει γίνει πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους" σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Τάσος Τζήκας, στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης Τύπου.

"Με τη λειτουργία του Αστερόκοσμου η ΔΕΘ-Helexpo τέθηκε σε τροχιά υλοποίησης και των θεματικών πάρκων, μαζί με τις εκθέσεις και τα συνέδρια" είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κυριάκος Ποζρικίδης, προθέτοντας ότι το εργοστάσιο Σοκολάτας 'βάζει πλώρη' για τη γειτονική Ιταλία και πάει Νάπολη, ενώ μέρος αυτού και συγκεκριμένα τα εργαστήρια ταξιδεύουν Ιωάννινα και Σέρρες. "Με αυτόν τον τρόπο μεταδίδουμε, θα λέγαμε, τη λογική των θεματικών πάρκων στην ελληνική περιφέρεια" συμπλήρωσε ο κ.Ποζρικίδης.

Τα περσινά στοιχεία έδειξαν ότι οι επισκέπτες του Αστερόκοσμου ξεπέρασαν τους 150.000, ενώ φέτος οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα πάει ακόμη καλύτερα αν οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Ο "Αστερόκοσμος" αναπτύσσεται στα περίπτερα 13, 14 και 15, με την πλειονότητα των παιχνιδιών και των δράσεων να βρίσκεται σε στεγασμένο χώρο.

Ν.Καζαντζίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana