Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
Τελευταία ενημέρωση: 09:12

 

Με στόχο τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, παραχωρήθηκε ο χώρος της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο Σύλλογο Επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Την παραχώρηση ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Η παραχώρηση ισχύει για το χρονικό διάστημα από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως και 7 Ιανουαρίου 2017, ενώ στην περιοχή θα φιλοξενηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημιουργικά εργαστήρια, ψυχαγωγικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, περίπτερα με χριστουγεννιάτικα εδέσματα και στολίδια και ενημερωτικά περίπτερα Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων και φιλανθρωπικών φορέων, με έμφαση στην υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το ύψος του μισθώματος που θα πρέπει να καταβάλει ο Σύλλογος στον Δήμο Θεσσαλονίκης θα ανέλθει στο ποσό των 3€ την ημέρα, προκειμένου να ισχύσουν χαμηλές τιμές στα εισιτήρια των παιχνιδιών και να ενισχυθεί ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας των εκδηλώσεων.

 

Στο συμφωνητικό συνεργασίας που θα υπογραφεί ανάμεσα στον Δήμο και το Σύλλογο Επαγγελματιών, θα γίνεται αναλυτική αναφορά σε όλες τις εκδηλώσεις καθώς και στις υποχρεώσεις των αναδόχων για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, την έκδοση αδειών, την καθαριότητα του χώρου τη διανομή των περιπτέρων, την ηλεκτροδότηση κ.ά.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana