Σε πόλη της κούκλας "μεταμορφώνεται" το Κιλκίς στις 7-14 Δεκεμβρίου

Τελευταία ενημέρωση: 14:06

 

Σε πόλη της κούκλας "μεταμορφώνεται" και φέτος το Κιλκίς, στο διάστημα από τις 7 έως τις 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας.

Θίασοι και καλλιτέχνες από τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Τουρκία και την Ελλάδα αλλά και το τοπικό κουκλοθεατρικό δυναμικό του Κιλκίς θα παρουσιάσουν εξαιρετικές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο για όλους, στο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται από τον δήμο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μαριονέτες, μαρότες, γαντόκουκλες, κλόουν, εικαστικές εκθέσεις και εργαστήρια ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για μια εβδομάδα μικρούς και μεγάλους σε κόσμους ονειρικούς, παραμυθένιους και θαυμαστούς.

"Οι κάτοικοι μας το έχουν αγκαλιάσει. Το έχουν αγαπήσει κάθε χρόνο και καλύτερα, κάθε χρόνο και περισσότερο. Τα πράγματα για να γίνουν θεσμός θέλουν τον χρόνο τους. Εμείς είμαστε στην 18η χρονιά του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας και υπάρχει μερίδα κόσμου που το αποζητά, ενώ τα παιδιά το περιμένουν με ανυπομονησία" δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η προϊσταμένη του τμήματος απασχόλησης, τουρισμού και πολιτισμού του δήμου Κιλκίς, Σοφία Κεσίδου.

Α.Καρ.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana