Μαθήματα της «Ακαδημίας-Δομής Διά Βίου Μάθησης από την Περιφέρεια AM-Θ

ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Τελευταία ενημέρωση: 12:29

 

Ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα, τα μαθήματα της «Ακαδημίας-Δομής Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης», η οποία αποτελεί μία σύμπραξη με τις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Διακηρυγμένος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι η κατοχύρωση της δυνατότητας της δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης των πολιτών, και η διασύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας με την ίδια την τοπική κοινωνία.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω σειράς διαλέξεων από καθηγητές των Σχολών του Δ.Π.Θ. και του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ, που θα δίδονται δωρεάν στους εγγεγραμμένους πολίτες, σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και Ορεστιάδα.

Η ακαδημία θα δίνει την δυνατότητα στους πολίτες της Περιφέρειας να γνωρίσουν νέα γνωστικά αντικείμενα και να αποκτήσουν πρόσβαση στην κοινωνία της πληροφορίας. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών. Κριτήριο επιλογής αποτελεί η σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, έχει λάβει παράταση έως τις 12-12-2016 και ώρα 15:00 μμ. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, με συμπλήρωση της αίτησης που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.pamth.gov.gr ή επιλέγοντας το σύνδεσμο: http://www.pamth.gov.gr/index.php/2016-11-28-10-40-28/2016-11-24-09-57-56. Επίσης, με αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερομένου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 9.00 το πρωί έως και τις 3 μετά το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και καταθέτοντας φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, στη διεύθυνση: Φιλίππου 82, Κτίριο Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Ροδόπης, Τηλ. 25313 54205.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές κι επιπλέον πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamth.gov.gr και στις ιστοσελίδες των περιφερειακών ενοτήτων, επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana