Εργαστήρι σοκολάτας και χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Νάουσα

/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Nensi Bogdani

 

Άφθονη σοκολάτα θα ρέει πάνω σε μπισκότα, αλλά και ως ρόφημα ζεστή μέσα σε χριστουγεννιάτικες κούπες, το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Καρατάσου της Νάουσας, εκεί όπου οι ζαχαροπλάστες της πόλης θα στήσουν ένα ξεχωριστό εργαστήρι σοκολάτας.

«Θα στηθεί ένα τεράστιο εργαστήρι σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής. Τα παιδιά θα φτιάχνουν το μπισκότο τους, θα ζωγραφίζουν μια ευχή με χρώματα ζαχαροπλαστικής και στη συνέχεια θα το περνούν από το συντριβάνι σοκολάτας» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 fm» ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας, Δημήτρης Μάντσιος.

Το κλίμα στην πόλη έχει ξεκινήσει να θυμίζει Χριστούγεννα, ενώ από τη διοίκηση του δήμου προγραμματίζονται συνολικά 40 εκδηλώσεις έως και τα Θεοφάνεια. Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου έχει προγραμματιστεί επίσης για τις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα λειτουργεί και το εργαστήρι σοκολάτας.

Ένα μεγάλο έλατο, ύψους περίπου 15 μέτρων, με περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια θα στολίζει την Πλατεία Καρατάσου, προκειμένου να προσελκύσει και τουρίστες στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Μάντσιο, τα ξενοδοχεία μέχρι στιγμής δεν έχουν μεγάλη πληρότητα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, όμως οι αρμόδιοι ευελπιστούν πως θα αλλάξει το κλίμα λίγες ημέρες πριν τις γιορτές.

 

Α.Καρ.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana