Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια με ζάρια

 

Ξεκίνησαν νωρίς φέτος τα... τυχερά παιχνίδια με ζάρια στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της διενέργειας παράνομων παιγνίων, πραγματοποίησαν χθες βράδυ αιφνιδιαστική έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ίντερνετ-καφέ), στο κέντρο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω o 32χρονoς ιδιοκτήτης του καταστήματος, καθώς και πέντε άτομα, ηλικίας 18 έως 48 ετών, οι οποίοι στο σύνολο τους συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παίγνιο με ζάρια.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: δύο ζάρια, το χρηματικό ποσό των 3.095 ευρώ, δύο κεντρικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα καταγραφικό μηχάνημα και τρεις κάμερες, τα οποία κατέγραφαν χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί παιγνίων και για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.   


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana