Τον Απ. Τζιτζικώστα βράβευσε η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας

Τελευταία ενημέρωση: 18:54

 

    Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα βράβευσε σήμερα, στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας, η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας, για την προσφορά του στο χώρο της αυτοδιοίκησης. 


    Ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε πολύ τιμητική τη βράβευσή του, τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα είναι να πάρουμε την τύχη της στα χέρια μας και σημείωσε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για όσους νέους θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. "Η Ελλάδα θα αλλάξει μόνο από τους νέους ανθρώπους, με νέα μυαλά και νέα νοοτροπία", επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

    "Ως νέοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, ακομμάτιστοι, που συμμετέχουμε στην αυτοδιοίκηση, πιστεύουμε στη συμμετοχή των νέων στα κοινά και τιμούμε σήμερα τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, που παρότι είναι κι αυτός νέος σε ηλικία, έχει προσφέρει ήδη τόσα πολλά στον ευαίσθητο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης" δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Νεκτάριος Καλαντζής. 


    Από την πλευρά της, η γραμματέας της Ένωσης, Θεώνη Λειβαδάρου, επισήμανε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τζιτζικώστα για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας. Σήμερα είναι μια συμβολική βράβευση για έναν νέο άνθρωπο, που το παράδειγμά του, μέσα από το έργο που προσφέρει και το όραμα που έχει, δίνει σε όλους εμάς κουράγιο και έμπνευση για να συνεχίσουμε".


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana