Στο κοινό δόθηκε διάβαση στην οδό Λαγκαδά

Τελευταία ενημέρωση: 09:33

 

Άνοιξε την προηγούμενη Τρίτη και η δεύτερη κάτω διάβαση που διασχίζει υπογείως την οδό Λαγκαδά στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Σταυρουπόλεως. Ολα αυτά. ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας της μεγάλης υπόγειας διάβασης πεζών, στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης και της οδού Καλαβρύτων, όπου μάλιστα πριν από λίγες μόλις μέρες, ένα νέο Δημοτικό Γυμναστήριο, πλήρως εξοπλισμένο δόθηκε στο κοινό.

Η διάβαση αυτή ενώνει τον Άγιο Ελευθέριο με το χώρο της λαϊκής αγοράς στην οδό Μεσολογγίου και ξεκίνησε πιλοτικά να εξυπηρετεί τους διερχόμενους πριν από λίγα μόλις 24ωρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 08.00 μέχρις τις 15.00.

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν παρεμβάσεις για να ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των επιφανειών και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, θα έχει διευρυνθεί το ωράριο λειτουργίας της διάβασης. Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της εκκλησίας υπάρχει και ανελκυστήρας για ΑμΕΑ, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει με την έλευση του 2017.

Μετά τη διαπλάτυνση της οδού Λαγκαδά και τη μετατροπή της σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, οι πολίτες απαιτούσαν ασφάλεια στις διελεύσεις τους και οι υπόγειες διαβάσεις αποτέλεσαν εξαιρετική λύση στο πρόβλημά τους. Μάλιστα με την αξιοποίηση των δύο διαβάσεων της οδού Λαγκαδά και μελλοντικά και της τρίτης που βρίσκεται στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας από την πλευρά του  πρώην στρατοπέδου  Παύλου Μελά και στην περιοχή της Τερψιθέας και του ΟΤΕ από την κάτω πλευρά του δρόμου, δίνεται ένα τέλος στη διαίρεση της πόλης λόγω της κεντρικής οδού Λαγκαδά.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana