Το άναμμα του δέντρου στο "Πάρκο Χρωμάτων" σήμερα στην Κατερίνη

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
Τελευταία ενημέρωση: 08:52

 

Χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια θα ανάψουν σήμερα σ' ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στον δήμο Κατερίνης, με τίτλο "Πάρκο Χρωμάτων", προσκαλώντας τους επισκέπτες να μπουν από νωρίς στο πνεύμα των εορταστικών ημερών. Πρόκειται για ένα χώρο 55 στρεμμάτων, που φιλοδοξεί να αποτελέσει έως και τις 6 Ιανουαρίου 2017 πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας και ολόκληρη τη χώρα. Το πάρκο θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση με δωρεάν είσοδο για όλους. "Ολες οι δράσεις είναι δωρεάν, γιατί οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες και πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά και σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να χαρούν αυτά τα Χριστούγεννα", δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM", η αντιδήμαρχος Κατερίνης, Πόπη Τζουμέρκα – Μπατάλα.


Στο "Πάρκο Χρωμάτων" στήνονται σκηνές για αφήγηση των αγαπημένων χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, παγοδρόμιο και καρουσέλ. Ξυλοπόδαροι, ξωτικά και νεράιδες θα δίνουν το δικό τους γιορτινό τόνο, ενώ ένα τρενάκι θα μεταφέρει τους επισκέπτες σε όλο τον χώρο. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν το σπίτι και το εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη. Η "Αστερούπολη", η "Ευχούπολη" και ένα "Μαγεμένο Δάσος" θα συμπληρώνουν τη χριστουγεννιάτικη εικόνα, όπως επίσης και τα περίπτερα με τα παραδοσιακά προϊόντα της Πιερίας.


"Γίνεται κάτι πολύ όμορφο στην πόλη μας, πολύ διαφορετικό. Το ονομάσαμε 'Πάρκο Χρωμάτων', γιατί ο χώρος θα είναι φωτισμένος τα βράδια με διάφορα χρώματα. Επίσης, για 35 ημέρες θα έχουμε 35 συναυλίες με δικούς μας, ντόπιους, καλλιτέχνες", πρόσθεσε η αντιδήμαρχος. Η επίσημη έναρξη λειτουργίας και το άναμμα του δέντρου στο "Πάρκο Χρωμάτων" του Δήμου Κατερίνης έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ.
Α.Καρυπίδου

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana