Στο μουσείο τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» ξεναγήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Τελευταία ενημέρωση: 12:31

 

Στο κέντρο διάδοσης επιστημών και μουσείο τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» στην Θέρμη , ξεναγήθηκε ο  Αλέξης Τσίπρας. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο αναπληρωτής υπουργός για Έρευνα και Καινοτομία Κώστας Φωτάκης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής, βουλευτές και προσφυγόπουλα από το 67ο σχολείο Ξηροκρήνης.

Σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης θα έχει αργότερα στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής και την αντιμετώπιση τους.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Τσίπρας θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του πρωθυπουργικού Γραφείου στην πόλη, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος στους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου, πριν από τη Διεθνή ‘Εκθεση του Σεπτεμβρίου, δείχνοντας το προσωπικό του ενδιαφέρον για τη δρομολόγηση άμεσων λύσεων στα υπάρχοντα προβλήματα.

Υπεύθυνη του Γραφείου θα είναι η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, με σπουδές στην Ψυχολογία, η οποία είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ θα υπάρχουν και συνεργάτες

Διοικητικά το Γραφείο θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana