Τα παιδιά σκοράρουν για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

 

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»διοργανώνει το 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ώρες από 09:00 έως 13:00, και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από 09:00 έως 17:00, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο. 

Χιλιάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή παίζουν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Μικροί ποδοσφαιριστές από σχολικές ομάδες και ομάδες ακαδημιών συμμετέχουν σε ένα γιορτινό αγωνιστικό τριήμερο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για μία διοργάνωση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνδιοργάνωση με την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Ομάδων Φυσικής Αγωγής Κεντρικής Μακεδονίας.

«Σ’ αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς, σας θέλουμε όλους μαζί μας», αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Το εισιτήριο έχει τη συμβολική τιμή των 2€ και ισχύει για όλο το τριήμερο και όλους τους αγώνες. Όλα τα έσοδα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσης, σε αυτό το εορταστικό τριήμερο για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες από Φορείς, Υπηρεσίες & Συλλόγους του Νομού και συγκεκριμένα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το Γ΄ Σώμα Στρατού, την 113 Πτέρυγα Μάχης, τη Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Προσκόπων και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας, όπου θα προσδώσουν μια ατμόσφαιρα εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

 

Για προπώληση εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους παρακάτω χώρους:

• «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr

•Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, Τσιμισκή 31 , Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 284285, info@epsm.gr

•Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis – 6o χλμ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης, τηλ. 2310 483 000, info@noesis.edu.gr

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana