Επιτροπή για ένταξη των σταθμών του Μετρό στην αστική διαμόρφωση της πόλης

Τελευταία ενημέρωση: 18:41

 

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος και ο Διευθυντής Έργου Μετρό Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κωνσταντινίδης με αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Θανάση Παππά.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η δρομολόγηση μιας στενότερης επικοινωνίας μεταξύ της Αττικό Μετρό ΑΕ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός μεταξύ των έργων του Μετρό αφενός και αφετέρου των σχεδίων και των δράσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η συγκρότηση Κοινής Επιτροπής για την καλύτερη ένταξη των σταθμών του Μετρό στην αστική διαμόρφωση της πόλης. Ακόμη, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της λειτουργίας των εργοταξίων εντός του αστικού ιστού, ενώ παράλληλα εξετάστηκε η δυνατότητα ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ τόνισε: «Τώρα που τα έργα του Μετρό της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν και προχωρούν πλέον κανονικά, η Αττικό Μετρό ΑΕ συνεργάζεται στενά με το Δήμο Θεσσαλονίκης και με όλους τους φορείς της πόλης, προκειμένου το έργο να ενταχθεί και να ενσωματωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αστικό ιστό. Η συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης δεν είναι μια απλή υποχρέωση, καθώς βοηθά αποφασιστικά στην επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται και στις δύο πλευρές».  


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana