Διαβεβαίωση Π. Καμμένου για το εισόδημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Τελευταία ενημέρωση: 19:32

 

Τη διαβεβαίωση ότι η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν θα επιτρέψει περαιτέρω μείωση στο εισόδημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και για συνέχιση των παρεμβάσεων για την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με τη μισθολογική τους δαπάνη, εξέφρασε σήμερα από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.


Ακόμη, κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων συγκροτήματος 12 διαμερισμάτων ΕΠΟΠ στην Ορεστιάδα, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η προάσπιση του Έβρου είναι υψίστης σημασίας λόγω της καίριας και σημαντικής αξίας που έχει για την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της χώρας.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έχει αρχίσει το υπουργείο για την καταγραφή και αξιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων. «Μία περιουσία της τάξεως των 34 δισεκατομμυρίων ευρώ που βρισκόταν μέχρι σήμερα ανεκμετάλλευτη», ενώ ανακοίνωσε ότι εντός του επόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος διαγωνισμός για την ενοικίαση για 99 χρόνια περιουσιακών στοιχείων του υπουργείου, τα έσοδα από τον οποίο θα διατίθενται προς όφελος του προσωπικού.

Λ Παπαδημητρίου 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana