Λιγότερες συμμετοχές, μεγάλη διάθεση για το 49ο Ράλλυ ΔΕΘ

Τελευταία ενημέρωση: 17:00

 

Με λιγότερες συμμετοχές, σε σχέση με την περυσινή διοργάνωση, αλλά την ίδια –όπως κάθε χρονιά- ισχυρή θέληση και αισιοδοξία για την επιτυχία του αγώνα, γίνονται οι ετοιμασίες για το 49ο Ράλι ΔΕΘ. Το δεύτερο μεγαλύτερο, σε επίπεδο αγώνων αυτοκινήτου, αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα, μετά το Ράλι Ακρόπολις, θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ), με συνδιοργανωτή τη ΔΕΘ Helexpo και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.

 

Με σύνθημα «Το παιχνίδι παίζεται στο βουνό και όχι στην κονσόλα», 36 συμμετοχές (13 λιγότερες σε σχέση με πέρυσι), με παράβολο συμμετοχής στα 300 ευρώ, 100 εθελοντές, προϋπολογισμό στις 30.000 ευρώ, 6 ειδικές διαδρομές, 81.29 αγωνιστικά χιλιόμετρα και 153.75 χιλιόμετρα απλής διαδρομής, η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο (17/9) από τη Νότια Πύλη της Διεθνούς Εκθεσης, στη Θεσσαλονίκη, σημείο όπου θα γίνει και ο τερματισμός, με τις απονομές στους νικητές, την Κυριακή (18/9).

 

Το «παιχνίδι» με το χρονόμετρο αρχίζει σε απόσταση μικρότερη των 30 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη. Λιβάδι-Πετροκέρασα, για τα πρώτα 19.7 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Από τη Δουμπιά στα Σανά και από εκεί στην ειδική διαδρομή Άγιος Πρόδρομος για 13.22 χλμ. Ανάπαυλα για τα πληρώματα και Parc Ferme για τα αγωνιστικά στον Πολύγυρο, στη Χαλκιδική.

 

Ρούλα Αβραμίδου

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana