Τιμή στην ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο

Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνης μιλάει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με θέμα τις Προτεραιότητες της περιβαλλοντικής πολιτικής σε συνθήκες κρίσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

 

Την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη, που κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της, να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας θα τιμήσει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ομόφωνα αποφασίστηκε να κληθεί η ομάδα των “κίτρινων” στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, προκειμένου να απονεμηθεί στους αθλητές τιμητική διάκριση για την κατάκτηση του 19ου πανελληνίου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης.
“Η τιμητική διάκριση από μέρους του δημοτικού συμβουλίου, έπειτα από ομόφωνη απόφασή του, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια κίνηση ελάχιστης ανταμοιβής απέναντι στην προσπάθεια και τη δύναμη που επιδεικνύουν αυτοί οι αθλητές” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος για δράσεις αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.
Η ομάδα με αμαξίδιο των “κίτρινων” κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα μπάσκετ στο φάιναλ φορ που διεξήχθη στη Ρόδο.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana