Κρατούσαν αλλοδαπή σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Τελευταία ενημέρωση: 14:27

 

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 46 ετών, συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 34χρονης αλλοδαπής ότι κρατήθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ζητούσαν χρήματα από συγγενείς της για να αφεθεί ελεύθερη.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε σε αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκη ότι εισήλθε με τη βοήθεια κυκλώματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα και στη συνέχεια κρατήθηκε για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, όπου με απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας, τα μέλη του κυκλώματος ζητούσαν από συγγενικά της πρόσωπα να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ο 36χρονος και ο 46χρονος , οι οποίοι είχαν ρόλο φύλακα στην ανωτέρω οικία.

Επιπλέον, σε έρευνα της οικίας βρέθηκαν 5 αλλοδαποί (2 ενήλικοι και 3 ανήλικοι), εκ των οποίων ο ένας στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Τέλος, κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική συσκευή (τάμπλετ), ένα μαχαίρι και τρία διαβατήρια τρίτων προσώπων.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana