Ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη

Τελευταία ενημέρωση: 08:49

 

Η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης και του περιβάλλοντος Αστικού Χώρου στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης, ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά (κατά πλειοψηφία) και η υλοποίηση του έργου ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Από το Σεπτέμβριο του 2017, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά, αναλαμβάνει να αναπλάσει την εμβληματική Πλατεία που τοποθετείται περίπου στη μέση της κύριας εμπορικής οδού Μακρυγιάννη, στο εμπορικό κέντρο της Άνω Ηλιούπολης.

Θα γίνουν επεμβάσεις σε συνολική επιφάνεια περίπου 6.500 τ.μ., που περιλαμβάνουν την ανάπλαση του χώρου της καθεαυτού πλατείας, τις επεμβάσεις στα άμεσα περιμετρικά πεζοδρόμια, τη πεζοδρόμηση τμημάτων των οδών Σίνα, Ναυάρχου Βότση και Χάνι Γραβιάς και την νέα ασφαλτόστρωση στις ανασχεδιασμένες συναντήσεις των οδών Ν. Βότση - Λυσιστράτης και Αντιγόνου - Χάνι Γραβιάς.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Στέφανος Βάρφης ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έτσι μια από τις κεντρικότερες αστικές πλατείες της Δυτικής Θεσσαλονίκης, θα αλλάξει πρόσωπο, προκειμένου να παραδοθεί μια βιώσιμη, ποιοτική, ευχάριστη και ασφαλής αστική πλατεία στους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά, με μεγαλύτερη προσβασιμότητα και προσπελασιμότητα στο εσωτερικό της.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana