Γ. Σουρβίνος: "Η έξοδος και η επιστροφή γα το τριήμερο διεξήχθησαν ομαλά"

Τελευταία ενημέρωση: 12:51

 

Θετικός ήταν ο απολογισμός του πρώτου καλοκαιρινού τριημέρου από την Τροχαία. Η σταδιακή έξοδος των εκδρομέων από την Πέμπτη και η μαζική επιστροφή, χθες, έγινε χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργο Σουρβίνο. Όπως είπε ο κ. Σουρβίνος, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ¨Πρακτορείο 104,9 fm” και στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών αλλά και στο εθνικό οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής η κυκλοφορία των οχημάτων διεξήχθη ομαλά.

“Η έξοδος ήταν σταδιακή, την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Είχαμε μία μαζική είσοδο αλλά χωρίς προβλήματα” σχολίασε ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης. “Στα διόδια Μαλγάρων σχηματίστηκαν ουρές κάποιες στιγμές. Σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους των διοδίων, σηκώνονταν οι μπάρες, ανά διατήματα, για την ελεύθερη είσοδο χωρίς την αντικαταβολή αντιτίμου, έτσι ώστε να αποφορτιστεί η κίνηση”. Για την κατάσταση που επικρατούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανίων ο κ. Σουρβίνος υπογράμμισε ότι “ομοίως είχαμε κάποιες ώρες αυξημένη κίνηση αλλά υπήρχε ροή με χαμηλές ταχύτητες, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ανασχέσεις κυκλοφορίας”.

Ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι “θα ήταν τελείως αναίμακτο το τριήμερο αν δεν είχαμε ένα θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας, τροχαίο το οποίο δεν είχε να κάνει με την είσοδο και έξοδο των εκδρομέων” όπως ανέφερε.

Επιμέλεια Ε. Μπιμπίκου

Συνέντευξη στην Αλ. Χατζηγεωργίου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana