Είχε καταπιεί συσκευασίες ηρωίνης-συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Τελευταία ενημέρωση: 10:27

 

Ένας 50χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” καθώς σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές προσπάθησε να “περάσει” ναρκωτικές ουσίες, στη χώρα μας, με τη μέθοδο της κατάποσης. Είχε καταπιεί 40 συσκευασίες-αυγά που περιείχαν ηρωίνη.

Οι αστυνομικοί αξιολόγησαν και αξιοποίησαν σχετικές πληροφορίες. Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στον Κρατικό Αερολιμένα της Θεσσαλονίκης αμέσως μετά την άφιξή του από γειτονική χώρα, έχοντας αποκρύψει την ποσότητα ηρωίνης στο ...στομάχι του.

Αφού οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί 40 αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες περιέχουσες συνολικά (494,3) γραμμάρια ηρωίνης που θα διοχετεύονταν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Για την υπόθεση συνεργάστηκαν αστυνομικές Υπηρεσίες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και οργανώθηκε επιχείρηση από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana