Πάνω από 2.500 δρομείς έτρεξαν στον αγώνα δρόμου “Τρέχω για τα στρατόπεδα”

Τελευταία ενημέρωση: 08:28

 

Περισσότεροι από 2.500 δρομείς έτρεξαν χθες στον αγώνα δρόμου “Τρέχω για τα στρατόπεδα” που διοργάνωσαν οι Δήμοι Παύλου – Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη συμμετοχή δρομέων που έστειλαν το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού και απέδειξαν ότι είναι ισχυρή η ενεργοποίηση των πολιτών για την απόδοση και αξιοποίηση όλων των πρώην στρατοπέδων ως κοινόχρηστους, ελεύθερους χώρους πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και αναψυχής.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν. Αναφέρθηκε στις δύο σημαντικές ημερομηνίες, της 8ης Μαρτίου με την τελετή παράδοσης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο και στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της 8ης Μαϊου 2017, με την έναρξη των κατεδαφίσεων ετοιμόρροπων κτιρίων του πρώην στρατοπέδου από μονάδες του στρατού, σε συνεργασία με το Δήμο Παύλου Μελά.

 

Οι πρώτοι νικητές ανά κατηγορία:

10 χλμ ΑΝΔΡΩΝ: Γιώργος Σαντζόγλου, Ευστάθιος Τεντζίδης, Θεοφάνης Στεφανίδης

10 χλμ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ευριδίκη Καλαθέρη, Ρωξάνη Παπαδοπούλου, Ελένη Κανταρά

5 χλμ ΑΝΔΡΩΝ: Κωνσταντίνος Σασάκαρος, Ιωάννης Σιούλας, Νικόλαος Σιούλας

5 χλμ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τζίνα Σάμπα, Γεωργία Γιαλόγλου, Αθανασία Θεοδωρίδου

2 χλμ ΑΝΔΡΩΝ: Βαγγέλης Κατσαρός, Σταύρος Φωκαϊδης, Ιωάννης Μουρατίδης

2 χλμ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μαρία Αναστασιάδου, Δήμητρα Κανίδου, Νο 1016 (από ομαδική)

Στη κατηγορία 2 χλμ για ΑΜΕΑ τιμήθηκαν όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες, ενώ διπλώματα συμμετοχής δόθηκαν σε όλους τους δρομείς.

Η ομάδα Χειροσφαίρισης του Απόλλωνα Σταυρούπολης αναδείχθηκε ως η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές (πάνω από 150 μέλη) και ακολούθησε η Νικόπολη.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ανά αγώνα, από τους συμμετέχοντες ήταν οι:

10 χλμ ΑΝΔΡΩΝ: Δημήτριος Ντίνας (1957), 10 χλμ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ελένη Καλαντίδου (1957), 5 χλμ ΑΝΔΡΩΝ: Κωνσταντίνος Σεϊταρίδης (1939), 5 χλμ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ευαγγελία Μαυρίδου (1942), 2 χλμ ΑΝΔΡΩΝ: Συμεών Ρομπέν (1941), 2 χλμ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Λίνα Καρσικλή (1956), Δυναμικό Βάδισμα Ανδρών: Σωτήριος Μαυρίδης (1934), Δυναμικό Βάδισμα Γυναικών: Τούλα Παραστατίδου (1944).


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana