Διανομή ειδών παντοπωλείου και τυροκομικών από τον Δ. Δέλτα

Τελευταία ενημέρωση: 11:08

 

Ο Δήμος Δέλτα πραγματοποιεί διανομή ειδών παντοπωλείου και τυροκομικών στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου. Η διανομή στους ωφελούμενους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ-FEAD που έκαναν αίτηση το 2015, ξεκίνσηε χθες και θα συνεχίζεται μέχρι και αύριο Παρασκευή 19/5 για τους δικαιούχους από τις Δημοτικές Κοινότητες Σίνδου, Ν. Μαγνησίας, Διαβατών καθώς και από τον οικισμό Αγίας Σοφίας, από τις 8.30 έως τις 14.00.

 

Από τη Δευτέρα 22/5/2017 έως την Τρίτη 23/5/2017, από τις 8.30 έως τις 14.00, για τους δικαιούχους από τις Δημοτικές Κοινότητες Χαλάστρας, Ανατολικού, Κυμίνων, Ν. Μαλγάρων και Καλοχωρίου.

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται αυστηρά μόνο τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω sms ή ηχητικού μηνύματος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση.

Για την παράδοση των ειδών απαιτείται η επίδειξη της εγκεκριμένης αίτησης του δικαιούχου (ή ο αριθμός αίτησης), η αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν μπορεί να παραλάβει μπορεί να εξουσιοδοτήσει γραπτώς κάποιο μέλος της οικογένειας.

Προτείνεται στους δικαιούχους να έχουν κάποιο μέσο μεταφοράς αγαθών καθώς ο όγκος των ειδών που θα διανεμηθούν είναι μεγάλος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις κοινωνικές λειτουργούς των τοπικών διαμερισμάτων.

 


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana