Κριτική Κων.Ζέρβα στον Γ. Μπουτάρη

Τελευταία ενημέρωση: 14:31

 

"Ο δήμαρχος έχει πλέον επιλέξει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται και όσοι παραμένουν στις απόψεις τους, τους βλέπει ως εχθρούς και πως πρέπει να φύγουν”, ήταν το σχόλιο του δημοτικού συμβούλου του δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, για τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη και την εικόνα που παρουσιάζει η παράταξη της Πρωτοβουλίας.

Ο κ. Ζέρβας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9Fm" απάντησε στα λεγόμενα του δημάρχου πως η Πρωτοβουλία δεν έχει καταστατικό διαγραφής και πως όσοι διαφωνούν θα πρέπει να παραιτηθούν. 

"Παραιτείται κάποιος σε μια παράταξη όταν είναι απέναντι στις αρχές της. Ο δήμαρχος και κάποια άλλα στελέχη είναι κόντρα σε αυτές τις αρχές για τις οποίες οι δημότες της Θεσσαλονίκης μας ψήφισαν δύο φορές. Εγώ δεν νιώθω πως έχω κάνει κάτι αιρετικό, δεν νιώθω πως είμαι αντίθετος, αντίθετα είμαι απολύτως συνεπής. Δεν έχω ξεφύγει καθόλου, ούτε από αυτά για τα οποία με εξέλεξαν, ούτε από αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε ως παράταξη στην πόλη. Αρα να αντιστρέψω το ερώτημα: Γιατί να φύγω εγώ και όχι κάποιοι άλλοι;” είπε χαρακτηριστικά.

Ο δημοτικός σύμβουλος σχολίασε και την κανονιστική απόφαση της ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων στον άξονα της Αγίας Σοφίας και τι τον οδήγησε στο να ψηφίσει λευκό στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

“Πρόκειται για ένα έκτρωμα αυτή η κανονιστική απόφαση. Ούτε τους μαγαζάτορες θα ωφελήσει, ούτε τους περιοίκους θα τους κάνει χαρούμενους. Πρότεινα να αποσυρθεί, το καταψήφισα για να γίνει η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στους παράδρομους και ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας να είναι ένας δρόμος τον οποίο θα χαίρονται οι επισκέπτες και οι κάτοικοι με απρόσκοπτη θέα”, τόνισε ο κ.Ζέρβας.

 

Α. Καρυπίδου


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news
Περισσότερες Ειδήσεις

Τιμητική πλακέτα στον πρώην πρόεδρο του ΕΚΘ Π. Αβραμόπουλο σε ημερίδα για τα 100 χρόνια

Σχέδιο για τη δημιουργία δικτύου περιπατητικών μονοπατιών 

eana