Ανοιχτό το παραλιακό μέτωπο μεταξύ Νέων Επιβατών και Αγίας Τριάδας

Τελευταία ενημέρωση: 13:49

 

Μια όαση αναψυχής και περιπάτου δίπλα στη θάλασσα δημιουργείται στο παραλιακό μέτωπο μεταξύ των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας, μπροστά από το Κέντρο Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών (ΚΑΑΥ) στον Δήμο Θερμαϊκού. Το σημείο αυτό δεν ήταν προσβάσιμο λόγω της περίφραξης και των εγκαταστάσεων του ΚΑΑΥ ενώ η Αγία Τριάδα είχε αποκοπεί τελείως από την υπόλοιπη τουριστική ακτή του δήμου.

Τον περασμένο Νοέμβριο έγιναν έργα διάνοιξης και ανάπλασης στην εν λόγω περιοχή και συγκεκριμένα ξηλώθηκαν τα συρματοπλέγματα, ανακατασκευάστηκε ο δρόμος, τοποθετήθηκε χρωματιστό σταμπωτό δάπεδο, κατασκευάστηκαν οι υποδομές για τον νέο φωτισμό και διαμορφώθηκαν διάδρομοι περιπάτου, πρασίνου και χώρων αναψυχής με μοντέρνα υλικά.

Πριν από λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκαν και άλλες παρεμβάσεις, που ουσιαστικά ενοποιούν την πλαζ της Περαίας και των Νέων Επιβατών με εκείνη της Αγίας Τριάδας, ενώ στόχος του Δήμου Θερμαϊκού είναι η οργανωμένη αξιοποίηση της περιοχής. Ο δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης, επισήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι τα εγκαίνια του έργου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ τόνισε ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας άριστης συνεργασίας με τον αρχηγό του Γ.Ε.Σ., αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Π.Γ.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana