Δέκα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης φέρνουν τη Γαλλία στο πιάτο μας!

Τελευταία ενημέρωση: 15:10

 

Δεν μπορεί κανείς να ταξιδέψει σε μια χώρα χωρίς να την επισκεφθεί, μπορεί όμως να πάρει μια... γεύση από αυτήν και μάλιστα κυριολεκτικά. Και αν για κάποιους ο προορισμός Γαλλία μοιάζει άπιαστο όνειρο, στις 21 Μαρτίου διάφοροι σεφ της πόλης "φέρνουν" τη Γαλλία στο πιάτο μας.
Δέκα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη καλούν τον κόσμο να ζήσει μια ξεχωριστή βραδιά και να γευτεί ένα μοναδικό μενού εμπνευσμένο από τη γαλλική κουζίνα, ειδικά διαμορφωμένο μόνο για εκείνη τη μέρα.
Πρόκειται για τον εορτασμό της γαλλικής κουζίνας που γίνεται το συγκεκριμένο βράδυ ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και στον οποίο συμμετέχουν 2.000 σεφ με 2.000 διαφορετικά μενού αντίστοιχα. Είναι το δείπνο του Gout de France/Good France (σσ Λογοπαίγνιο που ερμηνεύεται ως γεύση Γαλλίας στα γαλλικά και καλή Γαλλία στα αγγλικά).

 

Το πλήρες τηλεγράφημα της Ν. Καζαντζίδου στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana