Συνελήφθησαν 12 άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Τελευταία ενημέρωση: 14:03

 

Συνελήφθησαν συνολικά άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θέτοντας στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, εντατικοποίησε τις δράσεις της που υλοποιούνται με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα άτομα, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η σύλληψη στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τριών Ελλήνων ηλικίας 30, 17 και 17 ετών (2 άντρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα), καθώς κατελήφθησαν, ο πρώτος, στη θέα των αστυνομικών να απορρίπτει μικροδέμα κάνναβης βάρος 15,87 γραμμαρίων, ο δεύτερος, να κατέχει συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 9,72 γραμμαρίων και η τρίτη, να κατέχει μικροδέμα κάνναβης, βάρους 2,15 γραμμαρίων. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο τελευταίοι, προμηθεύτηκαν τις ανωτέρω ποσότητες κάνναβης έναντι χρηματικού ποσού, από τον 30χρονο.

Επίσης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 22χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 19,45 γραμμαρίων, το οποίο προόριζε προς πώληση και το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των παραπάνω ελέγχων, συνελήφθησαν οκτώ ακόμη άτομα που κατείχαν μικροδέματα ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Tweets by @amna_news

eana